Børneinstitutionen Farumsødal
Børneinstitutionen Farumsødal
Vejgårdspark 128-132
3520 Farum
ghp@furesoe.dk
7216 4594
7216 4282

Kalender

Velkommen til Farumsødal. Her kan i se hvad vi laver https://www.youtube.com/watch?v=X9yrdCTPXbo&t=.

Praktiske oplysninger


Syge børn: 

Det er aldrig rart når børn bliver syge.Hvis jeres barn bliver syg i løbet af dagen kontakter vi jer med det samme. Vi strækker os så langt vi kan, så I ikke skal smide havd I har i hænderne, ved eksempelvis, at lægge barnet til at sove, så I får mulighed for lige at afslutte eventuelle opgaver på jeres arbejde.

Jeres barn kan komme igen når der ikke er mere feber og det ikke er et problem at deltage i institutionens hverdag. Det er en god ide, at give jeres barn en feberfri dag.

 

Skiftetøj/regntøj: 

Vi bruger vores legeplads meget og det er derfor vigtigt at jeres barn har overtøj med til årstiden, samt skiftetøj i tilfældet af at der skulle blive brug for dette i løbet af dagen.

Da det ofte forekommer at vi som forældre køber tøj de samme steder, er det en vældig god ide at skrive navn i tøj, støvler, jakker m.m. Så vil vi i løbet af dagen sammen med jeres barn gøre vores allerbedste til at lægge tøjet i de rigtige garderober.

 

Medbragt legetøj: I Farumsødal har vi besluttet, at børnene ikke må have legetøj med hjemmefra, fordi vi oplever, at legetøj hjemmefra skaber mange konflikter. De andre børn har svært ved at forstå, at de ikke også må lege med det, ligesom de små dimser af legetøj tit har det med at forsvinde.  

 

Aflevering og afhentning: 

Det er allerbedst at aflevere sit barn inden kl. 9:00 eller efter kl. 9:30, da vi starter vores samling kl. 9:00. Det er ikke forbudt at komme i tidsrummet mellem kl. 9:00 - 9:30, men det kan være en udfordring at holde ro på børnene der let bliver forstyrret og vi synes ikke vi kan give jeres barn den velkomst det fortjener.

Det er vigtigt for os at I siger goddag og farvel, dels fordi det er socialtunderstøttende, men særligt fordi det er vigtigt for os at vide hvilke børne der er kommet og gået.

Det er altid bedst at kunne starte og slutte dagen med et smil. Vi ved godt det ikke altid er muligt, så skulle I løbe ind i en morgensur dag, er I altid velkomne til at ringe og hører hvordan jeres barn har det.