Børneinstitutionen Farumsødal
Børneinstitutionen Farumsødal
Vejgårdspark 128-132
3520 Farum
ghp@furesoe.dk
7216 4591
7216 4282

Kalender

Velkommen til Farumsødal. Her er vores tilsynsrapport. Vi håber, at du her må finde svar på de spørgsmål, du må have om vores institution. Kig rundt for at lære mere om vores hus, værdier og dagligdag. Farumsødal er en del af områdeinstitution Nordøst

Dagens gang


Klokken 6.30: Dagen starter i alrummet.

Vi serverer morgenmad til de børn, der ikke har spist hjemmefra. Hvis dit barn skal have morgenmad, skal I være her senest klokken 7.15. Bordet vil nemlig være ryddet klokken 7.30. Om morgenen er der en voksen fra børnehaven og en fra vuggestuen til at modtage børnene.

Klokken 7.30: Vi går på stuerne.

I vuggestuen er den ene stue åben, og de vil være to voksne ind til klokken 8.00. I børnehaven vil de to stuer være åbne, og der vil være en voksen på hver af dem. Dagen starter med spontane aktiviteter, der kan være: At tegne, spille et spil, lægge et puslespil eller bare være sammen med sin bedste ven.

Omkring klokken 9.00: Samling.

Vuggestuen har en lille samling, hvor vi får en tår at drikke og lidt at spise. I børnehaven er alle stuer nu åbne. Hvis børnene er sultne, må de spise en mad fra deres madpakke.

Omkring klokken 9.30:  De planlagte aktiviteter starter.

Omkring klokken 11.00: Vi spiser frokost.

I børnehaven er der som regel en samling inden frokost.

Omkring klokken 12.00: Sovetid og legepladstid. 

Sovebørnene skal sove, mens de andre går på legepladsen eller leger i huset, hvis vejret er så dårligt, at vi ikke kan være ude. Mens børnene er ude eller sover, holder de voksne på skift pause.

Omkring klokken 14.00: Eftermiddagsmad.

Vi spiser eftermiddagsmad. Hele eftermiddagen går med spontane lege og kreative aktiviteter. Hele foråret/sommeren/efteråret, når vejret tillader det, foregår det meste af eftermiddagen ude på legepladsen.

Klokken 16.00: Børnene begynder så småt at blive hentet.

Der er en voksen tilbage på hver stue. 

Klokken 17.00 (mandag-torsdag) og klokken 16.30 (fredag):  Farumsødal lukker.